Kategoriarkiv: Inlägg från Facebook

Några glimtar från styrelsemötet 14/1

Hej ukulelister

Styrelsen samlades ”man”grant i en välbyggd villa någonstans på Hisingen. Inbjudna gäster till mötet var två skäggiga dvärgar.

Ärendena för dagen var främst planering av årsmötet den 2/2 i Backa folkets hus. Vant och effektivt betades årsmötespunkterna av och … alla ni 204 medlemmar kommer inom kort få flera mejl med info om årsmöte, fest, workshops mm.

Övriga frågor
Valberedningens förslag till ny styrelse visar att vi nästa verksamhetsår förhoppningsvis får en komplett styrelse. Detta är mycket glädjande … vår klubb får leva i ytterligare ett år.

Till klubbträffen den 21/2 saknar vi fortfarande någon eller några grupper som kan hålla i kvällen.
Kan Du med Din grupp leda en allsångskväll?

Till våra klubbträffar anmäler sig våra medlemmar via ett formulär på hemsidan och ka då också anmäla medföljande gäst/er.
Priset för medlem och medföljande gäst är 40 skr p/p. Denna summa täcker inte den verkliga klubbträffkostnaden. Underskottet täcks av medlemsavgiften. Tyvärr fick jag på mötet höra att – flera ”icke medlemmar” anmäler sig på hemsidan och kommer in för 40 skr. Entren för dess ”gäster” höjs nu till 100 skr.

Till sist, mina vänner, ser vi alla fram emot spännande workshops, årsmötet och en härlig ukulelistfest.

PS … på mötet frågade ordföranden mig om jag hade en fluga. Jag nickade och fick då hedersuppdraget att informera festgästerna var nödutgångarna finns i Backalokalen … hmm … det måste finnas mer att berätta om under kvällen.

Detta inlägg finns på Ukuleleklubbens Facebook – och hemsida. Kontakt: Heinz Guth ukuleleklubben@gmail.com