Nästa klubbträff

KLUBBTRÄFF 21 OKTOBER

Denna gång med två band:

Norfolks och Sväng-gänget

Var: Sjömanskyrkan vid Stigbergstorget. Länk med info om kommunikationer och parkering.

Hur: Vi kommer som vanligt att värma upp med några medley-låtar från ca 18.40, vi plockar dem från medleyt daterat 2013 HÄR FINNS DET

Kvällens program:

 • Styrelsen har ordet
 • Norfolks
 • Fikapaus (ca 20) följt av Öppen scen (de som vill uppträda på Öppen Scen anmäler detta vid registreringen när man kommer!).
 • Svänggänget
 • Avslutning (ca 21.30)

KlubblåtarTwilight time och På en smutsig liten bakgård

Malajer: Ann-Marie, Sigrid, Arild, Inger P

OBS! Pandemin är inte över, så vi vill fortsätta vara försiktiga. Alltså gäller inbjudan även denna gång endast klubbmedlemmar. Styrelsen förbehåller sig också rätten att begränsa antalet deltagare om antalet anmälda blir för stort. Sjömanskyrkan har andra gäster denna afton så det kan kanske bli trångt i entréhallen – det är därför viktigt att vi håller avstånd. Och vi förutsätter man inte deltar om man har förkylningssymptom.

Entreavgift: Medlem 40 kr (inkluderar fika) Betala vid anmälan med Swish nr 123 015 9178. Om du inte har Swish kan du betala med kontanter när du kommer. För att undvika trängsel är ni välkomna att börja droppa in från kl 18.00. Eftersom det samtidigt pågår andra aktiviteter i Sjömanskyrkan, så det är extra viktigt att du ser till att bli avprickad när du kommer, så vi vet att du har hittat dit och att ”rätt” personer är på plats.

Vi vill ha din anmälan senast måndag 18 oktober.

Välkomna!

  Skriv ditt namn (obligatorisk):

  Din epostadress (obligatorisk):

  Ditt telefonnummer

  Jag anmäler mig genom klicka på den här rutan =>

  Dessutom anmäler jag samtidigt följande personer
  Antal:

  Skriv in namnen på de anmälda