Julträffen 20/11

Årets kombinerade klubbträff och julfest är nu avverkad. Vi i styrelsen är väldigt nöjda och tycker att det var kul att det var så god uppslutning.

Redan i entrén bjöds på välkomstmusik i form av julsånger. Väl inne i salen stod glöggen med tillbehör uppdukad (och detta var redan innan kvällen egentligen startat). Sedan bjöds det på allspel med Alléspelarna (där Hans Alvebratt ryckte in på bas) på scenen med en salig blandning av låtar. Efter detta var det dags för fika av mer lyxig karaktär i form av snittar/smörrebröd med gubbröra respektive gravad lax. Fikan avslutades med en lottdragning där priserna bland annat innefattade t-shirts och CD-skivor.

Efter fikan stod Änna ett band på scen och även de hade en bred repertoar som även inkluderade Suss på el-ukulele!

Vi i styrelsen passar även på att påminna om det nyligen uppstartade klubb-bandet (alla medlemmar välkomna) som spelar måndagarna 27/11, 4/12, 18/12, 8/1 -24, osv. Klockan 18 – 21. Platsen är Björnekulla gård vid Stora Fiskebäcksvägen. Bifogar ytterligare info nedan. Kontakta Ronny Stolt ronnystolt@hotmail.com eller Erik Runge erikrunge92@gmail.com.

Sist men inte minst vill vi i styrelsen passa på att tacka alla medlemmar för ett härligt och händelsefyllt år och med en förhoppning om ett lika händelserikt 2024!

Välkomsttomtar
Alléspelarna
Änna ett band
Det här inlägget postades i Klubbträffar, Nyheter. Bokmärk permalänken.