Ukuleleklubbens Nyhetsbrev Januari 2022

Styrelsen har nu haft ett första styrelsemöte för 2022. Vid detta möte behandlades flera ärenden, som vi i styrelsen nu vill informera er om.

25-årsjubileet framflyttat
Styrelsen hade planerat att fira klubbens 25 års-jubileum, med en stor jubileumsfest den 19:e februari, men sen vi började planera detta så har förutsättningarna för detta förändrats. De nya reglerna med begränsningen på max 50 sittande gäster, skulle innebära en allt för stor begränsning, där inte alla som vill skulle kunna delta. Styrelsen har nu fattat beslutet att flytta fram 25 års firandet på obestämd tid.

Årsmöte
Klubben måste hålla ett årsmöte under första kvartalet och därför kommer vi att skicka ut en kallelse till ett ”digitalt” årsmöte via zoom måndagen den 21:a februari kl 18.00. En separat kallelse med agenda och länk till mötet, kommer att skickas ut omkring den 10:e februari.
Motioner inför årsmötet skall vara styrelsen till handa senast den 1:a februari.

Klubbträffar
Styrelsen planerar att arrangera följande klubbträffar under våren:
–  Torsdagen den 17:e mars kl 18.00. på Selma Center i Backa. Programråd: Mölndalsgruppen (hela kvällen).
–  Måndagen den 25:e april, i Axelhuset på Axel Dahlströms torg. Programråd: ÄnnuEttBand (halva kvällen). Som ni ser finns det fortfarande plats för ett band till halva kvällen. Så först till kvarn…

Kompkurs
Styrelsen vill också meddela att vi har fått tillgång till en mycket fin kompkurs, som har sammanställts av Hans Alvebratt med textbeskrivningar och ljudfiler samt videomaterial från Nimrod de Broen. Ett stort tack till Hans och Nimrod som lagt ner mycket arbete med innehållet i denna kurs. Kursen ligger nu på klubbens hemsida under ”Spela Ukulele”. Lösenordet är detsamma som till ”Låtarkivet”.

Låtarkivet
Låtarkivet har uppdaterats med nya låtar från höstens klubbträffar. Och några felaktiga länkar har också rättats till. Varsågod och testa!

GDPR (EU:s Dataskyddsförordning)
Vi vill också påminna om att klubben har en text om GDPR, General Data Protection Regulation, som alla nya medlemmar ser i samband med ansökan om medlemskap. Texten finns under fliken ”Ansökan Om Medlemskap” på hemsidan. Där står bl.a.:
”Genom att delta i Ukuleleklubben kan du förekomma på bild, i filminspelningar och ljudupptagningar. ”

Med varma hälsningar från
Styrelsen

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.